______
ontbijt of lunch | 2 personen | vegetarisch

Wij eten ze bijna iedere week: pancakes ♥ Ze zijn FODMaP-proof als je kiest voor rijpe bananen (geen overrijpe).
______
Ingrediënten + voorbereiding
- 2 (niet te rijpe) bananen
- 4 eieren
- 6 a 8 el (glutenvrije) havermout
- 2 tl kaneel
- optioneel: 1 tl vanille-extract + 1 el gebroken lijnzaad (als je dat verdraagt)
voor de topping
- vers fruit naar keuze, zoals aardbeien, blauwe bessen, rode bessen, druiven, meloen (galia), frambozen of … ander FODMaP-arm fruit dat je zelf lekker vindt
- optioneel: een beetje poedersuiker
Bereiding
- Mix de bananen, eieren, havermout en kaneel;
- Bak de pancakes in een koekenpan en houd ze warm zodra ze klaar zijn;
- Verdeel de pancakes over twee borden en verdeel hierover het fruit.
______
