______
lunch | 2 personen | vegetarisch

Dit is een heerlijk zomerse maaltijdsalade. I love it! Voor mij één van mijn lievelings. De salade is licht verteerbaar en het is klaar in een handomdraai.
______
Ingrediënten + voorbereiding
- 75 g rucola
- 250 g aardbei (op stukjes)
- 2 groene kiwi’s (op stukjes)
- 1 bol (light) mozzarella of hüttenkäse (op stukjes)
- amandelen (roosteren)
- zonnebloempitten (roosteren)
- brood om er bij te serveren
voor de dressing
- 1 el citroensap
- 3 à 4 el sinaasappelsap (vers)
- 1 el olijfolie
- 1 tl sesamolie
- 2 tl bruine suiker
Bereiding
- Verdeel over twee borden: de rucola, de stukjes aardbei en kiwi, de geroosterde amandelen en zonnebloempitten en de kaas;
- Verdeel hierover de dressing;
- Serveer met brood.
______
