Courgettecarpaccio met sinaasappel en yoghurt

______

lunch of voorgerecht | 2 personen | vegetarisch

______

Zoek je een nieuw recept voor de oogst van de vele courgettes tijdens de zomerperiode? Probeer eens deze courgettecarpaccio. Het is gezond, zo gemaakt en erg lekker! ♥

______

Ingrediënten en voorbereiding

  • 1 courgette; met een dunschiller op plakken (verticaal) gesneden
    Courgette is toegestaan tot 70 g p.p.
  • 2 sinaasappels; op stukjes
  • 2 scheutjes (lactosevrije) yoghurt
  • munt; fijn gesneden
  • pijnboompitjes; geroosterd
  • optioneel: een broodje voor erbij

Bereiding

  1. Bak de courgettes in een koekenpan. Verdeel ze daarna over twee borden;
  2. Verdeel hierover de stukjes sinaasappel en munt;
  3. Schenk hierover een scheutje yoghurt;
  4. En verdeel de pijnboompitjes.

______

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top