______
hoofd- / bijgerecht | 2 personen | vegan
______

Ingrediƫnten + voorbereiding
- 1 komkommer (op plakken geschaafd)
- 75 ml natuurazijn
- 1 el suiker
- 1 tl sesamzaadjes
Bereiding
- Leg de geschaafde komkommers in een schaal;
- Verhit in een steelpannetje de azijn + suiker. Zodra de suiker is opgenomen, draai je het vuur het. Laat het geheel een beetje afkoelen in de pan en giet het vervolgens over de komkommers;
- Hussel het geheel goed door elkaar en zet de komkommers in de koelkast. Laat ze staan totdat het geheel goed is afgekoeld;
- Zijn de komkommers voldoende afgekoeld? Dan kun je ze garneren met sesamzaadjes en serveren.
Serveertip | serveer de komkommers in zoetzuur met:
- courgettecarpaccio (zoals bijvoorbeeld courgettecarpaccio met sinaasappel)
- gebakken aardappeltjes
- vis / vlees / kip naar keuze
______