_____
diner | 2 personen | vegetarisch
_____

Heb je spinazie in huis (of in je tuin staan) en houd je van risotto? Probeer dan eens deze risotto met spinaziepesto. Lekker, makkelijk en snel!
Ingrediƫnten en voorbereiding
Voor de pesto:
- 3 handen spinazie
- 35 g pijnboompitjes
- 40 g parmezaanse kaas
- flinke scheut olijfolie (op gevoel)
- 1 tl citroenrasp
- flinke scheut citroensap (op gevoel)
Voor de risotto:
- 150 g risotto
- 450 ml kippenbouillon
Extra:
- bakje oesterzwammen (grof gesneden)
- extra spinazie (naar wens)
Bereiding
- Bak de oesterzwammen gaar en leg ze apart;
- Mix alle ingrediƫnten voor de pesto in de blender en zet apart;
- Gaar de risotto in de bouillon volgens de verpakking;
- Risotto klaar? Roer de extra spinazie erdoor en wacht tot deze slinkt;
- Voeg dan de spinaziepesto en de oesterzwammen toe. Als het geheel goed warm is, kun je de risotto serveren.
______
Eet smakelijk!