Zoete aardappelsoep met een vleugje limoen

_____

lunch | vegan | 6 personen

_____

Houd je van zoet en oosters eten? Dan is deze soep een aanrader! Erg lekker en klaar in een handomdraai!

Ingrediƫnten en voorbereiding

  • 500 g zoete aardappel; geschild en op blokjes
  • 2 cm gember; geschild en op kleine stukjes
  • 700 ml kippenbouillon (o.b.v. 2 blokjes)
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 limoen; het sap
  • bosui

Bereiding

  1. Bak de aardappelblokjes + gember een paar minuten in een soeppan;
  2. Voeg de bouillon toe en laat 10 minuten koken;
  3. Voeg de kokosmelk + limoensap toe en mix alles met de blender;
  4. Top af met stukjes bosui en serveer met bijvoorbeeld wat brood of zelfgemaakte pizza.

_____

Eet smakelijk!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top