_____
lunch | 2 personen
_____

Wil je meer groenten eten tijdens de lunch? Dit recept is gezond en heel lekker! Bovendien is het eenvoudig om te maken. Enjoy!
Ingrediƫnten en voorbereiding
- 4 speltboterhammen (of glutenvrije boterhammen): 2 p.p.
- 3 eieren
- 1 tl ras el hanout
- beetje peper
- 1 avocado; op dunne plakjes gesneden (of minder als je avocado niet (goed) kunt verdragen)
- 100 feta; op kleine blokjes verkruimeld (mits je niet lactose-intollerant bent)
- 1 tomaat; zonder vruchtvlees, op kleine blokjes gesneden
- verse bieslook; fijn gesneden
- scheutje citroensap
- tuinkers (optioneel)
- scheutje olijfolie (optioneel)
Bereiding
- Leg de boterhammen klaar op een bord;
- Mix de tomaat, bieslook, feta en citroensap. Zet apart;
- Mix de eieren, ras el hanout en peper. Bak de eieren aan twee kanten gaar en verdeel het ei over de boterhammen (gebruik twee pannen, zodat de eieren tegelijkertijd klaar zijn);
- Verdeel hierover de avocado;
- Verdeel hierover het tomaat-feta-bieslook-mengsel;
- Garneer met wat peper, tuinkers en een scheutje olijfolie.
_____
Eet smakelijk!