OVER FODMAPTUIN

HALLO!

______

Als je de website van de FODMAPTUIN hebt gevonden, is de kans groot dat je al bekend bent met het begrip ‘FODMaP’. Misschien ken je het begrip vanuit je vak als diëtist, eet je momenteel volgens het FODMaP-principe of heb je -na enig speurwerk- zelf informatie over FODMaP gevonden toen je zocht naar een manier om je buikklachten te verlichten. Voor iedereen die meer wil weten over het FODMaP-principe en hoe je dit toepast in je eigen moestuin of keuken: welkom bij de FODMAPTUIN!

______

FODMaP-arm kweken en koken
De FODMAPTUIN is een platform met informatie over FODMaP, gezonde voeding, moestuinieren en recepten. Van kweken tot koken. Zowel in de moestuin als in de keuken werken we met ingrediënten die weinig FODMaP’s bevatten. De FODMAPTUIN biedt je tips, adviezen en recepten die dienen als inspiratiebron als je wilt (of moet) eten volgens het FODMaP-principe. Bijvoorbeeld omdat je jouw PSD-/ buikklachten wilt verminderen.

______

De FODMAPTUIN is er voor iedereen
We delen allerlei tips over FODMaP-arm kweken en koken. Als je kookt volgens onze recepten is de kans groot dat je PDS-klachten afnemen. Ook als je niet specifiek het FODMaP-dieet volgt, kun je gebruikmaken van de moestuintips en de recepten van de FODMAPTUIN klaarmaken. Het hele gezin kan lekker meegenieten.

______

EET GOED
VOEL JE GOED

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top